Vrouwen voor Vrede van Ridderkerk

Al 17 jaar bestieren tientallen vrijwilligers het snuffelpand van Vrouwen voor Vrede van Ridderkerk. Elke woensdag kan iedereen zijn tweedehandsspullen zoals kleding, meubelen, speelgoed afleveren aan het Dillenburgplein te Ridderkerk. Iedere eerste zaterdag van de maand opent het snuffelpand haar deuren voor mensen die deze mooie en zeer bruikbare spullen willen kopen. De opbrengst van de verkoop gaat maandelijks naar één of meerdere goede doelen, verspreid over de hele wereld.

Stichting El Fuego valt al vier jaar in de prijzen bij Vrouwen voor Vrede van Ridderkerk. Daar zijn wij als Stichting ontzettend blij mee en hebben al verschillende projecten in Peru daarmee kunnen helpen.

In januari mochten Sabien en Judith namens El Fuego een cheque in ontvangst nemen. Ook vielen twee andere stichtingen in de prijzen. De bijdrage van maar liefst € 1250 zal worden besteed aan de comedor te Ayacucho.

Namens Judith en Sabien roepen wij iedereen op zijn tweedehands spullen naar het snuffelpand in Ridderkerk te brengen. De vrouwen werken wekelijks vol passie en aanstekelijk enthousiasme aan het inruimen van de winkel. Het mooiste goed wordt in de etalage tentoongespreid en wordt na de opening van de deuren vrijwel direct verkocht. Ondanks de lage prijzen halen de vrouwen maandelijks duizenden euro’s op. En dat al 17 jaar…. Petje af voor alle dames van het snuffelpand!

Bekijk hier het krantenartikel.

This entry was posted in ayacucho. Bookmark the permalink.
 

Fotoalbum Comedor El Fuego

Bekijk hier het fotoalbum van Project Comedor El Fuego in Ayacucho. De foto’s zijn door de projectcoördinatoren gemaakt tijdens bezoeken in 2009 en 2010.

Projecten op de kaart

Bekijk in Google Maps de locatie van de projecten Comedor El Fuego in Ayacucho, Comedor San Ignacio in Arequipa en ons project in Cusco.

Links   |  Proclaimer     © El Fuego | Ontwerp JAEF