El Fuego wil graag met deze promovideo laten zien waarvoor en vooral voor wie ze zich al meer dan vijf jaar inspant. El Fuego zou dit nooit hebben gehaald zonder de hulp van onze donateurs. Ook u kunt helpen deze kinderen een kans op een betere toekomst te geven.
 

Category Archives: ayacucho

Vrouwen voor Vrede van Ridderkerk

Al 17 jaar bestieren tientallen vrijwilligers het snuffelpand van Vrouwen voor Vrede van Ridderkerk. Elke woensdag kan iedereen zijn tweedehandsspullen zoals kleding, meubelen, speelgoed afleveren aan het Dillenburgplein te Ridderkerk.

Bezoek Judith aan Comedor El Fuego

Judith Wiegant bracht in oktober 2010 een bezoek aan ons project Comedor El Fuego in Ayacucho. Op het vliegveld werd zij met open armen ontvangen door het hele Peruaanse team. Al de eerste dag merkte Judith dat de sfeer vanContinue Reading

 

Meer nieuws van het bestuur

Nieuws over project San Ignacio

Nieuws over project Commedor El Fuego

Nieuws over project Cusco

Download ons jaarverslag

Kies hieronder van welk jaar u het jaarverslag
wilt downloaden.

2010 2009 2008 2007

Bekijk onze promovideo

Deze video laat zien voor wie we ons inspannen.Fotoalbum Comedor El Fuego

Bekijk hier het fotoalbum van Project Comedor El Fuego in Ayacucho. De foto’s zijn door de projectcoördinatoren gemaakt tijdens bezoeken in 2009 en 2010.

Fotoalbum project Cusco

Bekijk hier het fotoalbum van Project Cusco. De foto’s zijn door de projectcoördinatoren gemaakt tijdens bezoeken in 2009 en 2010.


Fotoalbum Comedor San Ignacio in Arequipa

Bekijk hier het fotoalbum van ons project in Arequipa. De foto’s zijn door de projectcoördinatoren gemaakt tijdens bezoeken in 2009 en 2010.


Projecten op de kaart

Bekijk in Google Maps de locatie van de projecten Comedor El Fuego in Ayacucho, Comedor San Ignacio in Arequipa en ons project in Cusco.

Links   |  Proclaimer     © El Fuego | Ontwerp JAEF