El Fuego wil graag met deze promovideo laten zien waarvoor en vooral voor wie ze zich al meer dan vijf jaar inspant. El Fuego zou dit nooit hebben gehaald zonder de hulp van onze donateurs. Ook u kunt helpen deze kinderen een kans op een betere toekomst te geven.
 

Articles Written By: erwin

Op Stoom gaat door het vuur voor kinderen in Peru

Kinderopvang Op Stoom biedt dagelijks opvang en inspirerende activiteiten aan ruim 1000 kinderen van 0 t/m 12 jaar verspreid over Zuid-Kennemerland, Haarlemmermeer en Dorst in Brabant.

Jaarverslag 2010 gepubliceerd

De vrijwilligers van El Fuego hebben de laatste hand gelegd aan het verslag van afgelopen jaar. Wilt u lezen wat we in 2010 hebben bereikt, hoe het er financiëel voorstaat en welke mensen zich hard maken voor de stichting? DownloadContinue Reading

Page 1 of 512345»

Download ons jaarverslag

Kies hieronder van welk jaar u het jaarverslag
wilt downloaden.

2010 2009 2008 2007

Bekijk onze promovideo

Deze video laat zien voor wie we ons inspannen.Fotoalbum Comedor El Fuego

Bekijk hier het fotoalbum van Project Comedor El Fuego in Ayacucho. De foto’s zijn door de projectcoördinatoren gemaakt tijdens bezoeken in 2009 en 2010.

Fotoalbum project Cusco

Bekijk hier het fotoalbum van Project Cusco. De foto’s zijn door de projectcoördinatoren gemaakt tijdens bezoeken in 2009 en 2010.


Fotoalbum Comedor San Ignacio in Arequipa

Bekijk hier het fotoalbum van ons project in Arequipa. De foto’s zijn door de projectcoördinatoren gemaakt tijdens bezoeken in 2009 en 2010.


Projecten op de kaart

Bekijk in Google Maps de locatie van de projecten Comedor El Fuego in Ayacucho, Comedor San Ignacio in Arequipa en ons project in Cusco.

Links   |  Proclaimer     © El Fuego | Ontwerp JAEF